To do List & Calender

De challenge bij het Duo-Challenge blog was dit keer een To do List & Calender maken. Aangezien ik wel van plannen hou, omdat ik anders van alles vergeet, vond ik dit een leuke uitdaging. Dit is mijn creatie geworden.



Omdat ik al een drukke achtergrond gebruik wilde ik niet teveel poespas. Ik heb de To do List en de Calender met een lintje vastgemaakt, zodat je makkelijk de blaadjes kan verwisselen. Ook heb ik met een lintje een lus gemaakt zodat je altijd een pen bij de hand hebt. In het midden heb ik een klein doosje gemaakt om notitie blaadjes in te stoppen. Zo heb ik altijd een velletje bij de hand. Ik heb een mooie vlinder van Marianne design gebruikt om het doosje op te leuken. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Met deze creatie doe ik met de volgende challenge mee:

Reacties

  1. hoi johanna
    een erg leuke en mooie to do list en altijd bij de hand om alles te noteren!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Johanna,
    Wat n gave to do list en kalender heb je gemaakt zeg. Lekker vrolijke kleuren ook.
    Gelukkig lukt het nu weer n beetje om reacties bij anderen achter te laten he. Wat n drama was dat. Je vroeg ik of een patroon had van de bookcard ik heb er wel n beschrijving van die iemand voor me gemaakt heeft maar het is ook op iemand haar blog te vinden. In de side bar op mn blog daar staat een emailvlopje als je daar op kilikt kan je me mailen dan zoek ik wel even op waar de beschrijving van het bookcard is en mail ik het je wel door. Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Johanna

    Kwam via de blog van de nederlandse swappers op jou blog,
    wat een mooie dingen maak jij,ben maar meteen volgster geworden

    Groetjes en een fijne week toegewenst Christina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Boekkaart

Super candy Nicole